Testarea securității

09 August 2017

Securitatea informațiilor este una dintre preocupările principale pentru toate întreprinderile care depind de aplicațiile lor de afaceri online. Ne-am dat seama că amenințările, din ce în ce mai mari, de securitate a software-ului cer teste de securitate în lumea reală. Ceea ce oferim este identificarea vulnerabilităților aplicației dvs., a bazei de date, a rețelei, a tranzacțiilor și furnizarea de feedback cu privire la modelul actual de securitate și defectele acestuia. De asemenea, sugerăm noi abordări tehnologice care trebuie adoptate pentru a asigura securitatea datelor și a serverelor.

Chiar avem nevoie de testarea securității aplicației noastre ?

Răspunsul este DA din două motive simple - mai întâi, asigurați-vă că datele dvs. de client sunt securizate, iar al doilea pentru a vă asigura că serverele de aplicații sunt mereu în mișcare fără ca o singură încercare reușită de hacking.

Ceea ce oferim este identificarea vulnerabilităților aplicației dvs., a bazei de date, a rețelei, a tranzacțiilor și furnizarea de feedback cu privire la modelul actual de securitate și la defectele sale. De asemenea, sugerăm noi abordări tehnologice care trebuie adoptate pentru a asigura securitatea datelor și a serverelor.

Considerațiile noastre tipice de testare pentru testarea securității:

Cross-site scripting: Cross-site scripting-ul (XSS) este un tip de vulnerabilitate de securitate care se găsește de obicei în aplicațiile web. XSS permite atacatorilor să injecteze scriptul client-side în paginile web vizualizate de alți utilizatori. Această vulnerabilitate ar putea fi utilizată de atacatori pentru a ocoli controalele de acces, cum ar fi aceeași politică de origine.

Injectiile SQL: Injecția SQL este o tehnică de injectare a codurilor, folosită pentru a ataca aplicațiile bazate pe date, în care instrucțiunile SQL rău intenționate sunt inserate într-un câmp de intrare pentru execuție (de exemplu, pentru a anula conținutul bazei de date către atacator)

Testarea de penetrare: un test de penetrare este un atac cu intenția de a găsi deficiențe de securitate, potențial accesând funcționalitatea și datele sale. Procesul presupune identificarea sistemelor țintă prin revizuirea informațiilor extrase. O țintă de încercare de penetrare poate fi o cutie albă (în cazul în care sunt furnizate toate informațiile despre fundal și sistem) sau cutie neagră (în cazul în care sunt furnizate informații simple sau nu, cu excepția numelui companiei). Rapoartele privind testele de penetrare pot, de asemenea, să evalueze impactul potențial asupra organizației și să sugereze contramăsuri pentru a reduce riscurile.

Testarea securității